Selecteer een pagina

Zakelijk

Hieronder vindt u een compleet overzicht voor zakelijke gebruikers. Bent u een particuliere klant of instelling, dan kunt u meer informatie vinden op onze prijzen pagina.

Waarom zakelijk uw matrassen laten reinigen?

Voor zowel hotels/B&B’s als kinderdagverblijven is het van groot belang dat matrassen schoon en fris zijn. U wilt dat uw gasten in een schone en comfortabele kamer kunnen verblijven, maar waarom vergeten we dan dat ook in het matras een hoop vuil bevindt?
Door dit vuil wordt uw kamer automatisch meer bevuild en kost het meer tijd om schoon te maken. Daarnaast komen er ook schadelijke stoffen vrij welke irritaties aan de luchtwegen kunnen geven of zelfs allergische reacties kunnen veroorzaken. Deze stoffen zijn niet met het blote oog te zien, maar bezorgen vele mensen een hoop overbodige irritaties/allergische klachten!

Wij leveren aan:

Hotels

Vakantieparken

B & B's

Dagverblijven

Schoonmaak wanneer u uitkomt

Natuurlijk zijn uw kamer of matrassen niet altijd beschikbaar. Dit snappen wij! Wij komen langs wanneer het u uitkomt. Dit kan ook in de avonden!

Schoonmaak gebeurd op locatie

Geen gesjouw met matrassen of tapijten en extra tijd kwijt zijn met reizen. Nee! Wij komen gewoon bij u op locatie reinigen zodat u nergens omkijken naar heeft en veel tijd bespaard!

Periodieke reiniging mogelijk

Wanneer een matras veel wordt gebruikt door verschillende mensen, wil je natuurlijk dat de matrassen extra schoon zijn. Periodieke reiniging is mogelijk zodat uw matrassen altijd lekker fris zijn. Daarnaast is een periodieke reiniging ook financieel voordelig!

Omdat er vele verschillende mensen op een matras slapen is het van groot belang om deze ook te reinigen. Juist door de diversiteit aan mensen maakt het een nog betere plek voor de huisstofmijt om zich te vermenigvuldigen. De ene persoon is namelijk hygiënischer dan de andere, sommige personen hebben last van huidaandoeningen en/of urineverlies.  Ook eten en drinken mensen vaak in bed waardoor ook etensresten in een matras verdwijnen, welke voor nog meer voedingsstoffen zorgen voor de huisstofmijt.  Daarbij zijn kamers goed geïsoleerd en hebben ze een aangename warme temperatuur en zijn de bedden altijd opgedekt, waardoor dit een perfecte broedplek word voor de huisstofmijt om nog meer vuil te gaan produceren in uw bedden.

Omdat wij van hotels ook vaak de vraag krijgen of de vlekken ook verwijderd kunnen worden, kunt u hiervoor uiteraard een gespecificeerde offerte aanvragen.

Vraag vandaag nog uw offerte op maat aan.

De voordelen:

  • Langere levensduur van de matrassen
  • Kosten besparend
  • U blijft uw concurrentie een stap voor door uw gasten een betere hygiëne aan te bieden
  • Wij werken op locatie, wat dus betekend dat u geen capaciteitsverlies heeft
  • De bedden zijn direct weer op te dekken, en dus ook weer beslaap baar.

Onze prijzen

Wij maken voor onze zakelijke klanten altijd een offerte op maat. Zo dat u zeker kunt zijn dat u een optimale oplossing voor een optimale prijs krijgt U kunt een offerte aanvragen door het formulier hieronder in te vullen of ons even te bellen of mailen. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Offerte aanvragen

12 + 9 =

Makkelijk contact

U kunt ons makkelijk bereiken via telefoon, e-mail of contactformulier.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

6 + 12 =